Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Μερική προσωρινή τροποποίηση της στη διαδρομή των λεωφορειακών γραμμών 124, 164, 165 και Β1, λόγων έργων στη λεωφόρο Κ. Αθανάτου στην Άνω Γλυφάδα

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την μερική προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής των λεωφορειακών γραμμών 124, 164, 165 και Β1, λόγων έργων στη λεωφόρο Κ. Αθανάτου στην Άνω Γλυφάδα για περίπου 3 μήνες, ως εξής :

α) Λεωφορειακές γραμμές 164 και 165, κατεύθυνση προς Αγ. Δημήτριο:

Από Κ. Αθανάτου, αριστερά Αγ. Νεκταρίου, δεξιά Γ. Γεννηματά, συνέχεια Γ. Γεννηματά, συνέχεια η εγκεκριμένη διαδρομή.

β) Λεωφορειακή γραμμή 124 προς Τέρμα:

Από Ιθάκης, αριστερά Γ. Γεννηματά, αριστερά λεωφόρο Κ. Αθανάτου, συνέχεια η εγκεκριμένη διαδρομή.

γ) Λεωφορειακή γραμμή Β1:

- Στην κατεύθυνση προς Άνω Γλυφάδα:

Από Ελευθέρου Ανθρώπου, συνέχεια Κ. Αθανάτου, κυκλικά την πλατεία που βρίσκεται στο ύψος της οδού Αιγύπτου αναστροφή στην λεωφόρο Κ. Αθανάτου, συνέχεια η εγκεκριμένη διαδρομή.

- Στην κατεύθυνση προς Πειραιά:

Από Κ. Αθανάτου, αριστερά Αγ. Νεκταρίου, δεξιά Γ. Γεννηματά, αριστερά λεωφόρο Κ. Αθανάτου, συνέχεια η εγκεκριμένη διαδρομή.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.