Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Προσωρινή Τροποποίηση της Λεωφορειακής Γραμμής 748

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την προσωρινή τροποποίηση της λεωφορειακής γραμμής 748 (ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ-ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ-ΣΤ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ), λόγω εργασιών επί της οδού Ιωαννίνων του Δήμου Περιστερίου, τη Δευτέρα 12.03.2018 από τις 10:00 έως τις 12:00, ως εξής:

Λεωφορειακή Γραμμή 748

Από Αγ. Ιεροθέου, δεξιά Σικάγου, συνέχεια Περικλέους, αριστερά Κηπουπόλεως, λοξά δεξιά συνέχεια Κηπουπόλεως, λοξά αριστερά συνέχεια Κηπουπόλεως, αριστερά Ανθέων, συνέχεια Τεμπών και συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Σημείωση: Στο τμήμα της τροποποιημένης διαδρομής, τα λεωφορεία θα κάνουν στάση στις υπάρχουσες στάσεις των άλλων γραμμών και επιπλέον ιδρύονται οι παρακάτω προσωρινές στάσεις επί της οδού Κηπουπόλεως:

1η στάση, μεταξύ των οδών Κάκτου και Βασιλικών και

2η στάση, μεταξύ των οδών Υακίνθων και Ευκαλύπτων.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.