Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Ίδρυση προσωρινής κυκλικής λεωφορειακής γραμμής Χ6 (ΣΤ. ΣΥΓΓΡΟΥ ΦΙΞ- ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ), λόγω της διακοπής των δρομολογίων Τραμ στο τμήμα «Μουσών- Σύνταγμα», από 24-2-2018 έως 6-3-2018

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την ίδρυση της προσωρινής κυκλικής λεωφορειακής γραμμής Χ6 (ΣΤ. ΣΥΓΓΡΟΥ ΦΙΞ- ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ) η οποία θα λειτουργήσει από το Σάββατο 24/2/2018 έως και την Τρίτη 6/3/2018. Η γραμμή θα αντικαταστήσει τις γραμμές Τραμ ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΣΕΦ και ΣΥΝΤΑΓΜΑ—ΒΟΥΛΑ, όσον αφορά τον κλάδο από Σύνταγμα μέχρι Π. Φάληρο, καθ’ όλη την διάρκεια των έργων.

Η διαδρομή της προσωρινής κυκλικής λεωφορειακής γραμμής καθορίζεται ως εξής :

Από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Σταθμό Μετρό Στ. Συγγρού Φιξ, Λεωφ. Συγγρού, Πετμεζά, Καλλιρόης, Φραντζή, Ηλία Ηλιού, Μάχης Αναλάτου, Λεωφ. Ελευθ. Βενιζέλου, Σταδίου, Αγ. Σοφίας, Αχιλλέως, Λεωφ. Ελευθ. Βενιζέλου, Μάχης Αναλάτου, Ηλία Ηλιού, Φραντζή, Λεωφ. Συγγρού, Σταθμό Μετρό Στ. Συγγρού Φιξ.

Η προσωρινή κυκλική λεωφορειακή γραμμή X6 θα πραγματοποιεί στάσεις επιβίβασης-αποβίβασης :

· επί της οδού Μάχης Αναλάτου και επί της Λεωφόρου Ελευθ. Βενιζέλου αντίστοιχες με τις υπάρχουσες στάσεις του ΤΡΑΜ

· επί της οδού Ηλία Ηλιού στο ύψος του Σταθμού Μετρό Νέος Κόσμος τόσο στην κάθοδο όσο και στην άνοδο.

Το ωράριο λειτουργίας της θα είναι όλες τις ημέρες από τις 05:20 έως τις 24:00 και η συχνότητα των προγραμματισμένων δρομολογίων θα είναι η ακόλουθη:

· καθημερινές κατά τις ώρες αιχμής ανά 6-7 λεπτά,

  • Σάββατο ανά 9 λεπτά και
  • Κυριακή ανά 10-15 λεπτά.

Το επιβατικό κοινό μπορεί να εξυπηρετείται και από τις υπάρχουσες λεωφορειακές γραμμές 126 (ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟ-ΣΤ. ΣΥΓΓΡΟΥ ΦΙΞ), 136 (ΑΝΩ Ν. ΣΜΥΡΝΗ Β-ΣΤ. ΣΥΓΓΡΟΥ ΦΙΞ) , 137 (ΑΝΩ Ν. ΣΜΥΡΝΗ Α -ΣΤ. ΣΥΓΓΡΟΥ ΦΙΞ) και Α2(ΑΚΑΔΗΜΙΑ-ΒΟΥΛΑ).

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.