Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Τροποποιήσεις στις διαδρομές των λεωφορειακών γραμμών 101, 217 και Α2, λόγων εργασιών επί της λεωφόρου Ελευθερίας, στον Άλιμο από 3.2.2018 έως και 6.2.2018

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την προσωρινή τροποποίηση στις διαδρομές των λεωφορειακών γραμμών 101, 217 και Α2, από το Σάββατο 3.2.2018 έως και την Τρίτη 6.2.2018, λόγων εργασιών επί της λεωφόρου Ελευθερίας στον Άλιμο ως εξής:

α. Λεωφορειακή γραμμή 101:

Διαδρομή από την αφετηρία:

Από την Αφετηρία (εντός της Μαρίνας Αλίμου), αριστερά και στο τέλος του δρόμου αριστερά με κατεύθυνση προς το φωτεινό σηματοδότη έναντι της οδού Έλλης, (έξοδος από Μαρίνα Αλίμου), δεξιά λεωφόρο Ποσειδώνος, αριστερά λεωφόρο Καλαμακίου, συνέχεια η εγκεκριμένη διαδρομή.

β. Λεωφορειακή γραμμή 217:

Διαδρομή από το τέρμα:

Από λεωφόρο Αγ. Δημητρίου, συνέχεια λεωφόρο Καλαμακίου, δεξιά λεωφόρο Ποσειδώνος , δεξιά Φίξ, συνέχεια η εγκεκριμένη διαδρομή.

γ. Λεωφορειακή γραμμή Α2:

Διαδρομή από αφετηρία:

Από λεωφόρο Αμφιθέας, αριστερά Αγίας Βαρβάρας, δεξιά Αγίου Δημητρίου, συνέχεια λεωφόρο Καλαμακίου, αριστερά λεωφόρο Ποσειδώνος, συνέχεια η εγκεκριμένη διαδρομή.

Θα πραγματοποιούνται στάσεις στην υπάρχουσα διαδρομή.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.