Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Μερική προσωρινή τροποποίηση της λεωφ. γραμμής 530 λόγω έργων κατασκευής δικτύου διανομής φυσικού αερίου στο Δήμο Πεντέλης

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την μερική προσωρινή τροποποίηση της λεωφ. γραμμής 530 την Παρασκευή 26/1/2018, λόγω έργων κατασκευής δικτύου διανομής φυσικού αερίου, στην οδό 25ης Μαρτίου, στην κατεύθυνση προς πλατεία Νέας Πεντέλης, στο ύψος της οδού Εθν. Μακαρίου και στην οδό Ηροδότου με κατεύθυνση προς την οδό Καραολή & Δημητρίου, στο Δήμο Πεντέλης ως εξής:

530 προς αφετηρία:

Από Θεμιστοκλέους, αριστερά Λεωφ. Νέας Πεντέλης, Λεωφ. Αγ. Σίλα, δεξιά 28 ης Οκτωβρίου, Πλ. Αγ. Σίλα (τέρμα). Στάσεις θα πραγματοποιούνται στις ήδη υπάρχουσες της διαδρομής.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.