Δελτία Τύπου
Δελτία ΤύπουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ 861 ΕΛΕΥΣΙΝΑ – ΜΑΝΔΡΑ (ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΙΤΑΝ) ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Το ζήτημα της επαναλειτουργίας της Λεωφορειακής Γραμμής 861 ΕΛΕΥΣΙΝΑ – ΜΑΝΔΡΑ (ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΙΤΑΝ) συζητήθηκε στην έδρα της Αντιπεριφέρειας Δυτικής Αττικής στην Ελευσίνα. Στη σύσκεψη, που έγινε μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Γιάννη Βασιλείου, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΟΑΣΑ Τάσος Ταστάνης, υπηρεσιακοί παράγοντες του Οργανισμού και της Περιφέρειας, καθώς και μέλη συλλόγων του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας.

Η λειτουργία της Λεωφορειακής Γραμμής 861 διακόπηκε μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που σημειώθηκαν στις 15 Νοεμβρίου 2017 στην περιοχή της Μάνδρας, ύστερα από εγκύκλιο που εξέδωσε η Τροχαία με την οποία απαγορεύει τη διέλευση οχημάτων βάρους άνω των 8 τόνων από σημεία της διαδρομής.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο Πρόεδρος του ΟΑΣΑ Τ. Ταστάνης επισήμανε ότι ο Οργανισμός έχει ξεκινήσει διαδικασία εξεύρεσης της πιο ενδεδειγμένης λύσης και διαβεβαίωσε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί η επαναλειτουργία και της συγκεκριμένης Λεωφορειακής Γραμμής, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως το συγκοινωνιακό δίκτυο της πληγωμένης από τις πλημμύρες περιοχής.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΑΣΑ

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.