Δελτία Τύπου
Δελτία ΤύπουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ 861 ΕΛΕΥΣΙΝΑ – ΜΑΝΔΡΑ (ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΙΤΑΝ) ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Το ζήτημα της επαναλειτουργίας της Λεωφορειακής Γραμμής 861 ΕΛΕΥΣΙΝΑ – ΜΑΝΔΡΑ (ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΙΤΑΝ) συζητήθηκε στην έδρα της Αντιπεριφέρειας Δυτικής Αττικής στην Ελευσίνα. Στη σύσκεψη, που έγινε μετά από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Γιάννη Βασιλείου, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΔΣ του ΟΑΣΑ Τάσος Ταστάνης, υπηρεσιακοί παράγοντες του Οργανισμού και της Περιφέρειας, καθώς και μέλη συλλόγων του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας.

Η λειτουργία της Λεωφορειακής Γραμμής 861 διακόπηκε μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που σημειώθηκαν στις 15 Νοεμβρίου 2017 στην περιοχή της Μάνδρας, ύστερα από εγκύκλιο που εξέδωσε η Τροχαία με την οποία απαγορεύει τη διέλευση οχημάτων βάρους άνω των 8 τόνων από σημεία της διαδρομής.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης ο Πρόεδρος του ΟΑΣΑ Τ. Ταστάνης επισήμανε ότι ο Οργανισμός έχει ξεκινήσει διαδικασία εξεύρεσης της πιο ενδεδειγμένης λύσης και διαβεβαίωσε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ανακοινωθεί η επαναλειτουργία και της συγκεκριμένης Λεωφορειακής Γραμμής, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως το συγκοινωνιακό δίκτυο της πληγωμένης από τις πλημμύρες περιοχής.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΑΣΑ