Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Μερική προσωρινή τροποποίηση των λεωφ. γραμμών 550 και 860 λόγω έργων στην Μαρίνα Φλοίσβου στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την μερική τροποποίησητων λεωφ. γραμμών 550 και860 την Παρασκευή 10/11/2017 λόγω έργων στην Μαρίνα Φλοίσβου, στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου, ως εξής:

α) Λεωφορειακή γραμμή 550

Διαδρομή προς προσωρινή αφετηρία

Από Λεωφ. Απόλλωνος, δεξιά προς Λεωφ. Ποσειδώνος(πριν την στάση ΦΟΡΟΣ πινακίδα κατεύθυνσης προς Καλλιθέα), αριστερά Αεροπόρου Μωραϊτη Αριστ., (ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ ΕΠΙΒΑΤΩΝ πριν το δίκτυο του ΤΡΑΜ), αριστερά την οδό που οδηγεί στο πάρκο Αγ. Γεωργίου και στα γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5 του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, στο σημείο που υπάρχει σήμανση «ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ», πριν την μαρίνα δεξιά και αριστερά στον υπάρχοντα χώρο στάθμευσης, ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΦΕΤΗΡΙΑ.

Διαδρομή προς τέρμα

Από ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΦΕΤΗΡΙΑ, κυκλική πορεία εντός του χώρου, αριστερά και προς το πάρκο του Αγ. Γεωργίου, δεξιά Αεροπόρου Μωραϊτη Αριστ., αριστερά Λεωφ. Ποσειδώνος, δεξιά κάτω από την γέφυρα της Νέας Λεωφ. Ποσειδώνος, απέναντι την Φιξ Ι., αριστερά Αιόλου, συνέχεια τον παράδρομο που οδηγεί στην Λεωφ. Συγγρού, συνέχεια κανονικά.

β) Λεωφορειακή γραμμή 860

Διαδρομή από τέρμα

Από Λεωφ. Ποσειδώνος, δεξιά Αεροπόρου Μωραϊτη Αριστ., (αποβίβαση επιβατών πριν το δίκτυο του ΤΡΑΜ), αριστερά την οδό που οδηγεί στο πάρκο Αγ. Γεωργίου και στα γήπεδα ποδοσφαίρου 5Χ5 του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, στο σημείο που υπάρχει σήμανση «ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΗΜΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ», πριν την μαρίνα δεξιά και αριστερά στον υπάρχοντα χώρο στάθμευσης, ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΦΕΤΗΡΙΑ.

Διαδρομή από προσωρινή αφετηρία

Από ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΦΕΤΗΡΙΑ, κυκλική πορεία εντός του χώρου, αριστερά και προς το πάρκο του Αγ. Γεωργίου, δεξιά Αεροπόρου Μωραϊτη Αριστ., αριστερά Λεωφ. Ποσειδώνος, συνέχεια κανονικά.

Στο τροποποιημένο τμήμα διαδρομής οι παραπάνω λεωφορειακές γραμμές θα κάνουν στάσεις στις υπάρχουσες της νέας διαδρομής.