Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Μερική προσωρινή τροποποίηση της λεωφορειακής γραμμής 824 στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας από την Παρασκευή 13-10-2017 έως το Σάββατο 14-10-2017, λόγω εργασιών ανακατασκευής του οδοστρώματος

Με στόχο την ενημέρωση και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει ότιαπό την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017 έωςτο Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017 θα τροποποιηθεί η διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής 824 στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας, λόγω εργασιών ανακατασκευής του οδοστρώματος (διαγράμμιση) στην ΑΝΟΔΟ της οδού Π. Φύσσα (πρώην Παν. Τσαλδάρη) από την Λ. Σαλαμίνος έως την Γρ. Λαμπράκη, ως εξής:

Διαδρομή προς αφετηρία

Από Λ. Σαλαμίνος, δεξιά Ρήγα Φεραίου, δεξιά Γρ. Λαμπράκη και συνέχεια κανονικά η εγκεκριμένη διαδρομή

Προσωρινή κατάργηση στάσεων

Κατά τη διάρκεια των εργασιών καταργούνται οι ακόλουθες στάσεις:

1. ΣΤΡΟΦΗ ΑΜΦΙΑΛΗΣ

2. ΠΑΛΑΙΟ ΤΕΡΜΑ

3. Δ.ΑΡΕΟΠΑΓΗΤΟΥ

Η λεωφορειακή γραμμή 824 στην κατεύθυνση προς αφετηρία θα κάνει στάση στις υφιστάμενες της τροποποιημένης διαδρομής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.