Δελτία Τύπου
Δελτία ΤύπουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΟΑΣΑ δρομολογεί λύσεις για τη βελτίωση των μετακινήσεων των κατοίκων και εργαζομένων του Δήμου Περάματος

19/4/2017

Ο ΟΑΣΑ δρομολογεί λύσεις για τη βελτίωση των μετακινήσεων των κατοίκων και εργαζομένων του Δήμου Περάματος από τις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες

Αντιπροσωπεία του ΟΑΣΑ με επικεφαλής τον Πρόεδρο του ΔΣ του Οργανισμού Τάσο Ταστάνη, συναντήθηκε στο Δημαρχείο Περάματος με τον Δήμαρχο Γιάννη Λαγουδάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που έγινε σε φιλικό κλίμα και ύστερα από πρόσκληση του Δημάρχου, συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στη βελτίωση του συγκοινωνιακού έργου με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων και των εργαζομένων στην περιοχή.

    Ειδικότερα, μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν περιλαμβάνονται και τα εξής:
  • · Η επέκταση του τοπικού δικτύου οδικών συγκοινωνιών με σκοπό να προσεγγίζουν τα λεωφορεία σε περιοχές που δεν καλύπτονται τώρα από τα συγκοινωνιακά μέσα του ΟΑΣΑ.
  • · Η σύνδεση του Δήμου Περάματος με το ΤΡΑΜ που θα διασχίζει τον Πειραιά.
  • · Η προσθήκη Τηλεματικών Στάσεων στο Δήμο Περάματος.
  • · Η συντήρηση χώρων τερμάτων-αφετηριών λεωφορείων.
  • · Το ενδεχόμενο δημιουργίας γραμμής Δημοτικής Συγκοινωνίας.

Όπως δήλωσε μετά τη συνάντηση ο Πρόεδρος του ΟΑΣΑ Τάσος Ταστάνης «το Πέραμα είναι ένας δήμος που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των ενδιαφερόντων μας, καθώς κατοικείται από κόσμο της εργασίας, ενώ αντιμετωπίζει έντονα τα προβλήματα της φτώχειας και της ανθρωπιστικής κρίσης. Ο Οργανισμός θα σκύψει με θετικό πνεύμα πάνω στα ζητήματα που αναφέρθηκαν κατά τη συνάντηση, ώστε να δώσει το συντομότερο δυνατό τις αναγκαίες λύσεις για τη βελτίωση των μετακινήσεων των κατοίκων και των εργαζομένων της περιοχής με τις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες».

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.
Επιλογή Φόντου :
Εταιρείες Ομίλου
Ο.ΣΥ A.E.
ΣΤΑ.ΣΥ A.E.