Δελτία Τύπου
Δελτία ΤύπουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΟΑΣΑ καταδικάζει τη νέα επίθεση στο σπίτι του Προέδρου του ΔΣ του Οργανισμού Τάσου Ταστάνη

07/04/2017

Ιωάννης Σκουμπούρης: Πρόκειται για ενέργεια που βάλλει ευθέως κατά της Δημοκρατίας

Η Διοίκηση του ΟΑΣΑ καταδικάζει τη χτεσινοβραδινή τρομοκρατική επίθεση στο σπίτι του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Τάσου Ταστάνη, που θυμίζει άλλες σκοτεινές περιόδους στην ιστορία του τόπου μας. Πρόκειται για μια ακόμη ενέργεια φασιστικής νοοτροπίας που το μόνο που έχει ως επιδίωξη είναι να σπείρει τον τρόμο και το φόβο σ’ αυτούς που παλεύουν και αγωνίζονται να κρατήσουν όρθιες τις δημόσιες συγκοινωνίες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος και η οικογένειά του πέφτουν θύματα παρόμοιων επιθέσεων και απειλών, ενώ αυτές έρχονται ως συνέχεια των βανδαλισμών και εμπρησμών δημόσιων υποδομών, οχημάτων και τεχνολογικού εξοπλισμού των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας. Το γεγονός αυτό πιστοποιεί πως κάποιοι κύκλοι στο πρόσωπο του προέδρου του ΟΑΣΑ έχουν στοχοποιήσει τις δημόσιες αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας εξυπηρετώντας ύποπτα και άνομα συμφέροντα που δεν έχουν καμία σχέση με το αίτημα των εκατομμυρίων συμπολιτών μας για σύγχρονες, ασφαλείς και προσιτές μετακινήσεις.

Η Διοίκηση του Οργανισμού εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της προς τον Πρόεδρό της και δηλώνει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι παρόμοιες ενέργειες, από όπου κι αν προέρχονται, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να την πτοήσουν και να την τρομοκρατήσουν.

Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΣΑ Ιωάννης Σκουμπούρης δήλωσε τα εξής: «Αποδοκιμάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη νέα επίθεση εναντίον του προέδρου του Οργανισμού. Πρόκειται για ενέργεια που βάλλει ευθέως κατά της ίδιας της δημοκρατίας. Δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και σε συνεργασία με όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου, την προσπάθειά μας για την προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των συγκοινωνιών της Αθήνας και για να υλοποιήσουμε αταλάντευτα το έργο της εξυγίανσης, του εκσυγχρονισμού και της αναβάθμισής τους προς όφελος του επιβατικού κοινού που το στηρίζει».

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.