Δελτία Τύπου
Δελτία ΤύπουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νέα έκδοση του TfA Trip Planner

Αθήνα, 4/4/2017

Νέα έκδοση του TfA Trip Planner ,
της εφαρμογής που απαντά σε όλες τις ερωτήσεις σας
για εύκολη μετακίνηση στην Αθήνα

Η νέα, βελτιωμένη έκδοση της πιλοτικής εφαρμογής του ΟΑΣΑ TfA Trip Planner είναι διαθέσιμη στο κοινό που ενδιαφέρεται να έχει όλη τη συγκοινωνιακή πληροφόρηση στο κινητό του για να την χρησιμοποιεί κάθε στιγμή που την χρειάζεται.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή από τον σύνδεσμο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.itaca.it.hope.athens

ή από τον παρακάτω QR code

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για εκδόσεις android 4.4 και νεώτερες.

Οι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν την εφαρμογή συμπληρώνοντας το σύντομο ερωτηματολόγιο που υπάρχει μέσα στην εφαρμογή.

Για περισσότερες χρηστικές πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή πατήστε εδώ.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.