Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Μερική προσωρινή τροποποίηση των λεωφ. γραμμών 230, 235 και 608 λόγω έργων ασφαλτόστρωσης στο Δήμο Ζωγράφου

Ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την μερική προσωρινή τροποποίηση των λεωφ. γραμμών 230, 235 και 608 λόγω έργων ασφαλτόστρωσης στο Δήμο Ζωγράφου από την      28/07   έως και την      03/08          και από ώρα 22:00 έως την λήξη της βάρδιας ως εξής:

Λεωφορειακή γραμμή 608 

Η λεωφ. γραμμή 608 θα ακολουθήσει κυκλική διαδρομή ως  εξής:

Διαδρομή από αφετηρία (κυκλική)

Από Λεωφ. Στρατάρχου Παπάγου Αλεξάνδρου, δεξιά Ούλωφ Πάλμε, δεξιά Ευφρονίου, δεξιά Λεωφ. Βασ. Αλεξάνδρου, αριστερά Λεωφ. Βασ. Σοφίας, συνέχεια κανονικά.

Λεωφορειακή γραμμή 235

Διαδρομή προς Ζωγράφου

Από Λεωφ. Στρατάρχου Παπάγου Αλεξάνδρου, δεξιά Ούλωφ Πάλμε, αριστερά Λεωφ. Γρηγ. Αυξεντίου, δεξιά Χ. Μούσκου, αριστερά Εθν. Αντιστάσεως αριστερά Κολοκοτρώνη (δηλαδή θα ακολουθήσει την διαδρομή της λεωφ. γραμμής 220), την προέκταση της  οδού Κολοκοτρώνη(ΑΦΕΤΗΡΙΑ).

Διαδρομή από Ζωγράφου(αφετηρία)

Από το ύψος της οδού Κολοκοτρώνη, Κολοκοτρώνη, δεξιά Εθν. Αντιστάσεως, δεξιά Χ. Μούσκου, αριστερά Λεωφ. Γρηγ. Αυξεντίου, δεξιά Σεβαστείας, αριστερά Παπαδιαμαντοπούλου (δηλαδή στην διαδρομή του από Ζωγράφου θα ακολουθήσει την διαδρομή της λεωφ. γραμμής 220), συνέχεια κανονικά.

 Λεωφορειακή γραμμή 230

Διαδρομή από αφετηρία (κυκλική)

Η λεωφ. γραμμή 230 θα κάνει αναστροφή στην πλ. Ελευθερίας(ΓΟΥΔΗ)

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.