Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Προσωρινή τροποποίηση διαδρομών γραμμών 230 και 608 λόγω ασφαλτόστρωσης

Ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την μερική προσωρινή τροποποίηση των λεωφ. γραμμών 230 και 608 λόγω έργων ασφαλτόστρωσης στο Δήμο Ζωγράφου από την   Δευτέρα 25/07  έως και την   01/08  και από ώρα 22:00 έως την λήξη της βάρδιας ως εξής:

Λεωφορειακή γραμμή 230 

Διαδρομή από αφετηρία

Από Λεωφ. Στρατάρχου Παπάγου Αλεξάνδρου, δεξιά Γ. Ζωγράφου, δεξιά 28ης  Οκτωβρίου, αριστερά Λεωφ. Γρηγ. Αυξεντίου (ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΩΦ. ΓΡΑΜΜΗΣ 235) στο ύψος της οδού Κολοκοτρώνη. Δηλαδή στην διαδρομή του προς Ζωγράφου θα ακολουθήσει την  διαδρομή της λεωφ. γραμμής 235

Διαδρομή από τέρμα

Από το ύψος της οδού Κολοκοτρώνη, Λεωφ. Γρηγ. Αυξεντίου, δεξιά Μακρυγιάννη, αριστερά Γ. Ζωγράφου, αριστερά Λεωφ. Στρατάρχου Παπάγου(δηλαδή στην διαδρομή του από Ζωγράφου θα ακολουθήσει την διαδρομή της λεωφ. γραμμής 235), συνέχεια κανονικά

Λεωφορειακή γραμμή 608 

Η λεωφ. γραμμή 608 θα ακολουθήσει κυκλική διαδρομή ως  εξής:

Διαδρομή από αφετηρία (κυκλική)

Από Λεωφ. Στρατάρχου Παπάγου Αλεξάνδρου, δεξιά Ούλωφ Πάλμε, δεξιά Ευφρονίου, δεξιά Λεωφ. Βασ. Αλεξάνδρου, αριστερά Λεωφ. Βασ. Σοφίας, συνέχεια κανονικά.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.