Δελτία Τύπου
Δελτία ΤύπουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ενισχυμένα τα Σαββατοκύριακα τα δρομολόγια των αστικών λεωφορείων προς τις παραλίες της Αττικής

ΝΕΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 122Θ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΣΤ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΒΑΡΚΙΖΑ» ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ

 

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των λουομένων, με απόφαση του ΟΑΣΑ έχουν πυκνώσει τα Σαββατοκύριακα τα δρομολόγια των λεωφορειακών γραμμών προς τις παραλίες της Αττικής κατά τους θερινούς μήνες σε σχέση με τους αντίστοιχους χειμερινούς, ενώ από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 9 – 10 Ιουλίου τίθεται σε λειτουργία μία νέα λεωφορειακή γραμμή με αριθμό 122Θ και ονομασία «ΣΤ.ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΒΑΡΚΙΖΑ». Ειδικότερα:

Έχουν ήδη ενισχυθεί τα δρομολόγια κατά τη διάρκεια των Σαββατοκύριακων των λεωφορειακών γραμμών:

- Α1 Πειραιάς – Βούλα

- Α2 Ακαδημία – Βούλα

- Β2 Ακαδημία – Άγιος Κοσμάς

- 171 Στ. Ελληνικό – Βάρκιζα

- 122 Στ. Ελληνικό – Σαρωνίδα

- 304 Νομισματοκοπείο – Βραυρώνα

- 305 Νομισματοκοπείο Άγ. Νικόλαος (Αρτέμιδα)

 

Ανακοινώνεται επίσης ότι η νέα γραμμή 122Θ θα λειτουργεί τα Σαββατοκύριακα του Ιουλίου. Αφετηρία της νέας λεωφορειακής γραμμής θα είναι η Αφετηρία της γραμμής 122 στο Ελληνικό και το Τέρμα της θα βρίσκεται στο Τέρμα της γραμμής 171 στη Βάρκιζα.

 

Η διαδρομή της νέας λεωφορειακής γραμμής 122Θ «ΣΤ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΒΑΡΚΙΖΑ» είναι η εξής:

 

Στην κατεύθυνση προς το Τέρμα:

Από τον διαμορφωμένο χώρο Αφετηριών (κτήρια Διαχείρισης Υλικών ΥΠΑ) (Αφετηρία), δεξιά 25η Οδό, δεξιά και αριστερά 27η Οδό, δεξιά Ανώνυμη οδό, δεξιά λεωφόρο Βουλιαγμένης, δεξιά Σάκη Καράγιωργα, αριστερά λεωφόρο Ποσειδώνος, συνέχεια λεωφόρο Κων. Καραμανλή, συνέχεια Αθηνάς, συνέχεια λεωφόρο Ποσειδώνος, δεξιά και αριστερά Πλαζ Βάρκιζας, συνέχεια παράδρομο λεωφόρου Αθηνών - Σουνίου έως το Τέρμα.

 

Στην κατεύθυνση προς την Αφετηρία:

Από το Τέρμα, συνέχεια παράδρομο λεωφόρου Αθηνών - Σουνίου, συνέχεια Πλαζ Βάρκιζας, αριστερά λεωφόρο Ποσειδώνος, συνέχεια Αθηνάς, συνέχεια λεωφόρο Κων. Καραμανλή, συνέχεια λεωφόρο Ποσειδώνος, δεξιά στον παράδρομο της λεωφόρου Ποσειδώνος στο ύψος της οδού Ναπ. Ζέρβα, δεξιά Ναπ. Ζέρβα, συνέχεια Ζέππου, αριστερά λεωφόρο Βουλιαγμένης, αριστερά Ελ. Βενιζέλου, δεξιά 27η Οδός, συνέχεια στον χώρο των Αφετηριών.

 

Το συνολικό μήκος της διαδρομής είναι περίπου 35500μ.

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΑΣΑ

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.
Επιλογή Φόντου :
Εταιρείες Ομίλου
Ο.ΣΥ A.E.
ΣΤΑ.ΣΥ A.E.