Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Αποζημίωση στους κατόχους καρτών απεριορίστων διαδρομών μηνός Μαΐου

Σας ενημερώνουμε ότι οι μηνιαίες κάρτες Ιουνίου θα πωλούνται ως εξής:

Από τις 26 έως τις 31  Μαΐου στην κανονική τους τιμή. Οι επιβάτες θα μπορούν, σε ημερομηνία που επιθυμούν (εντός του πρώτου 15νθημέρου του Ιουνίου) να εισπράξουν το ποσό της αποζημίωσης που προβλέπεται για τις απεργίες των ΜΜΜ κατά το μήνα  Μάιο, παραδίδοντας  το κουπόνι Μαΐου 2016, στα σημεία αγοράς μηνιαίων καρτών.

Από την 1η μέχρι τις 10 Ιουνίου οι κάρτες θα πωλούνται στην τιμή που διαμορφώνεται αφαιρώντας την αποζημίωση για τις 24ωρες απεργίες του Μαΐου, με την παράδοση του κουπονιού του μηνός Μαΐου στον εκδότη.

Σας γνωστοποιούμε ότι δύο σημεία έκδοσης καρτών (Ομόνοια – Ακαδημία) θα λειτουργούν έως και τις 15 Ιουνίου.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.