Δελτία Τύπου
Δελτία ΤύπουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τροποποίηση διαδρομής λεωφορειακής γραμμή 859 (Από το Υπουργείο Ναυτιλίας θα διέρχεται καθημερινά και με πλήρη δρομολόγια)

Αθήνα 16/2/2016

 

Από το Υπουργείο Ναυτιλίας η λεωφορειακή γραμμή 859 με καθημερινά και πλήρη δρομολόγια

 

Από το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής διέρχεται πλέον καθημερινά και με συνεχή δρομολόγια η λεωφορειακή. γραμμή 859 ΠΕΙΡΑΙΑΣ- ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ. Με τον τρόπο αυτό ο ΟΑΣΑ ανταποκρίνεται θετικά στο αίτημα χιλιάδων εργαζομένων και επισκεπτών τόσο του υπουργείου, καθώς και του αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος και του Α΄ Τελωνείου Πειραιά, που εργάζονται εκεί ή θέλουν να διεκπεραιώσουν διάφορες υποθέσεις τους επί 24ώρου βάσεως σ’ αυτές τις σημαντικές υπηρεσίες που βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά.

Η νέα διαδρομή της γραμμής 859, η οποία εκτελείται από τη Δευτέρα 15/02/2016  από όλα τα δρομολόγια, πραγματοποιείται εντός του χώρου του λιμανιού, μέσω της Ηετιώνειας Ακτής, αριστερά  προς  την Πύλη Ε2, δεξιά στο οδικό τμήμα μέχρι το Τελωνείο, αναστροφή στην κυκλική πλατεία, συνέχεια στο οδικό τμήμα προς την πύλη Ε2 και έξοδος από την πύλη Ε2.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών έχουν ιδρυθεί δύο νέες στάσεις (υφιστάμενες άλλων γραμμών) και για τη γραμμή 859:

- «ΥΕΝΑΝΠ», στην οδό προς την πύλη εξόδου Ε2, λίγο μετά το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

- «ΥΕΝ», στην οδό από την πύλη Ε2 πριν το κτίριο του Τελωνείου.

Το επιβατικό κοινό για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνεί με το Τηλεφωνικό Κέντρο 11 185 του ΟΑΣΑ και μέσω Internet στη διεύθυνση http://www.oasa.gr

.

 

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΑΣΑ