Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Σε ισχύ η αποκλειστική λωρίδα λεωφορείων στην Ιερά Οδό (ΑΛΛ)

Δείτε τη λεωφορειολωρίδα σε ΧΑΡΤΗ

Την Πέμπτη 26/11/2015 τίθεται σε ισχύ μία νέα αποκλειστική λωρίδα λεωφορείων (ΑΛΛ), εφαρμοζόμενη στην Ιερά Οδό. Η νέα λεωφορειολωρίδα εκτείνεται στο τμήμα μεταξύ των οδών Λ.Κηφισού και Θηβών, είναι δύο κατευθύνσεων και συνολικού μήκους 300μ. ανά κατεύθυνση. Αναλυτικά στην κατεύθυνση προς Χαιδάρι, χωροθετείται μεταξύ των οδών Μεσολογγίου και Χρ.Σμύρνης, ενώ στην κατεύθυνση προς Αθήνα, μεταξύ των οδών Θηβών και Φιλιππουπόλεως.

Διευκρινίζουμε ότι η λεωφορειολωρίδα ισχύει από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή κατά τις ώρες 06:00 -21:00 και το Σάββατο κατά τις ώρες 06:00-16:00, εκτός αργιών.

Στη λωρίδα αποκλειστικής κυκλοφορίας ΜΜΜ απαγορεύεται η στάθμευση οχημάτων, ενώ επιτρέπεται μόνο η κίνηση:

α. Δημοσίων μέσων μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία και τρόλλεϋ)

β. Ιδιωτικών μέσων μαζικής μεταφοράς (τουριστικά λεωφορεία, σχολικά κτλ )

γ. Δικύκλων

δ. Οχημάτων άμεσης ανάγκης (ασθενοφόρα, πυροσβεστικά, αστυνομικά κ.τ.λ.)

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.