Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Δωρεάν μετακίνηση συμμετεχόντων στο Μαραθώνιο Αθηνών και αλλαγή στην έναρξη των ωρών Κυκλοφορίας την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015, θα διεξαχθεί ο Μαραθώνιος Αθηνών. Οι συμμετέχοντες Δρομείς στο Μαραθώνιο Αθηνών δικαιούνται δωρεάν μετακίνηση σε όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αρμοδιότητας ΟΑΣA (συμπεριλαμβανομένων και των μετακινήσεων από / προς το Αεροδρόμιο) για την περίοδο από 5 έως και 10 Nοεμβρίου 2015, με την επίδειξη της κάρτας συμμετοχής με τη σχετική ειδική σήμανση, η οποία θα τους έχει χορηγηθεί από τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Επίσης την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015, ημέρα διεξαγωγής του Μαραθωνίου Αθηνών, για την εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων σε αυτόν, η έναρξη των επιβατικών δρομολογίων θα πραγματοποιηθεί στις 05:00 αντί της καθορισμένης 05:30.

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.