Ανακοινώσεις
Ανακοινώσεις


Συγκοινωνιακές τροποποιήσεις λόγω εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου στον δήμο Ηρακλείου

Ο ΟΑΣΑ ανακοινώνει την μερική προσωρινή τροποποίηση για την Τετάρτη 28/10/2015 και από τις 08.00 π.μ έως και τις 13.00μ.μ,

στην διαδρομή των  λεωφ. γραμμών Α8 και 642 ως εξής :

 

Λεωφορειακή γραμμή Α8:

 

Διαδρομή από αφετηρία

Από Λεωφ. Ηρακλείου, αριστερά Αττικής, δεξιά Αγ. Νεκταρίου, δεξιά Δρυάδων, αριστερά Λεωφ. Ηρακλείου, συνέχεια κανονικά.

 

Διαδρομή από τέρμα

Από Λεωφ. Ηρακλείου, δεξιά Δρυάδων, αριστερά Αγ. Νεκταρίου, αριστερά Ιφιγενείας, δεξιά Λεωφ. Ηρακλείου, συνέχεια κανονικά.

 

Λεωφορειακή γραμμή 642:

 

Διαδρομή από τέρμα

Από την οδό Πλαπούτα, αριστερά Πευκών, δεξιά Κρήτης, αριστερά Λεωφ. Ηρακλείου, δεξιά Δρυάδων, αριστ. Αγίου Νεκταρίου, αριστ. Ιφιγενείας, Μελίνας Μερκούρη, Πλ. 28ης Οκτωβρίου (ΑΦΕΤΗΡΙΑ).

 

Στάσεις που εγκαταλείπονται, κατά την νέα προσωρινή διαδρομή:

 

                Στην προς Μαρούσι κατεύθυνση:

                1)Στάση με την ονομασία «ΑΣΤΕΡΙΑ» επί της Λεωφόρου Ηρακλείου και μεταξύ των οδών Κουντουριώτου και Πολυτεχνείου, για την λεωφορειακή γραμμή Α8.

 

                2) Στάση με την ονομασία «2η ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ» επί της Λεωφόρου Ηρακλείου και μεταξύ των οδών Χρυσανθέμων και Εν. Δελφών, για την λεωφορειακή γραμμή Α8.

 

                Στην προς Αθήνα  κατεύθυνση:

                1) Στάση με την ονομασία «2η ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ» επί της Λεωφόρου Ηρακλείου και μεταξύ των οδών Δρυάδων και Δελφών,  για την λεωφορειακή γραμμή Α8.

 

                2) Στάση με την ονομασία «ΑΣΤΕΡΙΑ» επί της Λεωφόρου Ηρακλείου και μεταξύ των οδών Σαλαμίνος και Ζέφυρου, για τις λεωφορειακές  γραμμές Α8 και 642.

               

Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

OASA Telematics
ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

για επαγγελματίες μεταπωλητές προϊόντων κομίστρου.

ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Καλέστε το πληροφοριακό μας κέντρο 11185 - 7 μέρες την εβδομάδα/ 365 ημέρες το χρόνο Για την έγκυρη ενημέρωσή σας με τις πλέον πρόσφατες πληροφορίες, για λειτουργικές μεταβολές στο δίκτυο Αστικής συγκοινωνίας, δρομολόγια Αστικών Συγκοινωνιών ή/και υποβολή τηλεφωνικών παραπόνων, παρακαλούμε καλέστε με αστική χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή τις χρεώσεις του τηλεπικοινωνιακού σας παρόχου από κινητό τηλέφωνο, στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185. Από κινητό τηλέφωνο ή το εξωτερικό μπορείτε να επικοινωνείτε με το πληροφοριακό κέντρο στο τηλέφωνο (+30) 210 8202900.