Γραμμές Αεροδρoμίου
Γραμμές Αεροδρoμίου

|Print| |Email|

Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος" εξυπηρετείται σε 24ωρη βάση από από όλες τις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS. Επίσης εξυπηρετείται από το ΜΕΤΡΟ ( http://www.stasy.gr) και τον ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ σιδηρόδρομο (http://www.trainose.gr). Επιλέξτε τη λεωφορειακή γραμμή που επιθυμείτε και ενημερωθείτε για τα δρομολόγια, τη διαδρομή και τις στάσεις της.

Δείτε επίσης και εκτυπώστε το έντυπο, με τους τύπους εισιτηρίων και καρτών που ισχύουν στις συγκεκριμένες γραμμές καθώς και τον χάρτη εξυπηρέτησης.


X93 Σταθμός Υπερ. Λεωφ. Κηφισού - Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Express
Συνδέει το αεροδρόμιο με τους σταθμούς Υπεραστικών Λεωφορείων Κηφισού και Λιοσίων.

X95 Σύνταγμα - Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Express
Συνδέει το αεροδρόμιο με την πλατεία Συντάγματος (ανταπόκριση με τις γραμμές 2 και 3 του μετρό).

X96 Πειραιάς - Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Express
Συνδέει το αεροδρόμιο με το λιμάνι του Πειραιά, κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου Ποσειδώνος
(ανταπόκριση με τη γραμμή 1 του ΗΣΑΠ)

X97 Σταθμός Ελληνικού - Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Express
Συνδέει το αεροδρόμιο με τον σταθμό του μετρό της Ελληνικού. Τα νυκτερινά δρομολόγια (00:00 - 04:55) ξεκινούν από τον σταθμό της Δάφνης

Πληροφορούμε το επιβατικό κοινό ότι ο χρόνος διαδρομής από και προς το Ελ. Βενιζέλος εξαρτάται από τις κυκλοφοριακές συνθήκες και από την ώρα χρήσης των Express. Μετρήσεις που έχουν γίνει δείχνουν ότι για το X93 χρόνος 65’, X95 χρόνος 60’, X96 χρόνος 90’ ενώ για το X97 απαιτείται χρόνος περίπου 45’.

Περιορισμοί επιβίβασης και αποβίβασης στις γραμμές Express του αεροδρομίου. Στην κατεύθυνση προς αεροδρόμιο υπάρχει περιορισμός ΑΠΟΒΙΒΑΣΗΣ ενώ στην κατευθυνση από αεροδρόμιο υπάρχει περιορισμός ΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ. Οι παραπάνω περιορισμοί ισχύουν ΟΛΕΣ τις ώρες (Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το 11 185).

Τιμές εισιτηρίων για Αεροδρόμιο